Eerlijk is eerlijk: nooit gedacht dat ik gelukkig kon worden van een nieuwe vuilnisemmer.

Tijd voor verandering

Verrassend? Misschien wel! Want tot een maand geleden gaf ik niet zoveel om het hoe en wat van een vuilnisemmer. Ons exemplaar ging al een tijdje mee, twee verhuizingen om precies te zijn, en had een vast plekje in de keuken bemachtigd. Alles belandde in deze emmer. Oude bloemen of plastic, afval scheiden deed ik eigenlijk niet. En dat kon anders, vond ik.

Bo Touch Bin

En net toen ik vond dat het anders moest, was daar de nieuwste aanwinst van Brabantia: de Bo Touch Bin. Omdat ik vaker blog voor dit fijne merk, mocht ik ook deze nieuwe vuilnisemmer uitproberen. Ik kon lastig kiezen welke kleur ik wilde testen, ik vond (en vind) ze allemaal prachtig. En dus werd het zilver, een kleur die tijdloos is en waarvan ik zeker weet dat ik er voorlopig niet op uitgekeken raak.

De nieuwe Bo Touch Bin van Brabantia

Afval scheiden is een eitje

En ja, deze vuilnisemmer maakt het scheiden van afval wel heel gemakkelijk. Ik koos voor een emmer met twee vakken. Een groot vak voor het normale afval en een kleinere bak voor gft-afval. En daar was ie dan, onze nieuwe Bin. Nog mooier dan op de foto (een ware beauty op pootjes!) en nog fijner in gebruik dan ik dacht. Met een korte klik op de bovenkant gaat het deksel open en gooi je eenvoudig het afval weg. Andere fijne bijkomstigheid: de buitenkant is vieze vinger-proof, ideaal voor kleine kids. Maar nog beter voor deze kids is dat we door het scheiden van afval de wereld net een beetje mooier maken. En daar gaat het om, toch?

Wil je meer weten over de Bo Touch Bin? Bekijk dan de website van Brabantia.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren