Nog een maandje en dan is het zover: moederdag! En ja, het is natuurlijk allemaal commercieel gedoe en ja, het is ook zo leuk!

Want wie smelt er nou niet van de zelf gemaakte frutsels van je kroost? Ik wel, kan ik je vertellen. Boris zat vorig jaar met moederdag nog niet op de crèche, maar ik kan niet wachten om zijn allereerste zelfgemaakte cadeautje te zien. Blijft een bijzonder dingetje, toch? En behalve dat het leuk is om met een cadeautje in de watten te worden gelegd, is moederdag wat mij betreft ook dé dag om er met elkaar op uit te trekken. Hierbij vast een voorproefje van twee toffe activiteiten die je komende moederdag in het Rotterdamse kunt doen.

2 fijne tips voor moederdag

Moederdagbrunch

Heb je zin in een uitgebreide en lekkere brunch? Met moederdag kun je dat op een wel heel bijzondere locatie doen: Lommerrijk! Gelegen aan de Rotterdamse Straatweg én met uitzicht op de Bergse Plassen. Vanaf 11.00 uur ben je er welkom voor heerlijke warme en koude gerechten. Voor de kids is er een speciaal kinderbuffet aanwezig en na het eten kunnen zij knutselen en spelletjes doen. Heb jij meteen nog even quality time met je lief. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de website voor Lommerrijk voor de laatste informatie.

Moederdag bij Lommerrijk

Moederdag bij Lommerrijk

Samen ontbijten én bowlen

Ontbijt in bed eindigt bij ons steevast met een overload aan kruimels tussen de dekens en chocopasta op het dekbed. Om het mijn mannen (en mezelf) gemakkelijk te maken, ontbijten we lekker buiten de deur. En wie een ontbijtje wil combineren met een sportief uurtje bowlen, gaat naar Dok 99; een bowlingbaan die net even anders is dan je misschien gewend bent. Denk aan een modern interieur, een fijne ruimte om te eten én verschillende speltechnieken die leuk zijn voor het hele gezin. Start je dag om 10.00 uur met een heerlijk ontbijt en gooi tussen 11.00 en 12.00 uur een strike. Of twee. Meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Dok 99.

Bowlen bij Dok99

Kindvriendelijk Dok 99

Hebben jullie al plannen gemaakt voor moederdag? We zijn heel erg benieuwd! Deel ze met ons in een reactie onder dit bericht en hoe dan ook: have fun!

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Lommerrijk en Dok 99. De foto’s zijn gemaakt door Prisca Visser. 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren