Boris is alweer 10 maanden oud. Wat vliegt de tijd! Ik kan me nog goed herinneren dat ik vorig jaar druk bezig was met het inrichten van de babykamer.

Boris zijn babykamer

Kleine Boris kreeg een kamer op zolder. Ruben wilde graag in zijn eigen kamer blijven (dat snap ik, hij heeft de grootste kamer en dus een goed punt) en daarom haalden we een jaar geleden ons kantoortje leeg om er een babykamer van te maken. Witte muren en zoveel mogelijk basic: daar stond mijn pet toen naar. Maar nu de kleine meneer wat groter is, vind ik het juist leuk om met kleur aan de slag te gaan. En zo geschiedde….

Met welke kleur is er de match?

Maar toen kwam de hamvraag, je voelt ‘m al aankomen: welke kleur wordt het? Omdat ik vaker verf en blog voor Flexa, had ik al snel een kleur blauw in gedachte. Geen Denim Drift, zoals vorig jaar, maar een nog blauwere kleur, zoals Faded Indigo, één van de Flexa Trendkleuren uit dit seizoen. Ik houd van de combinatie met het frisse wit en voor de warmte leek het me wel wat om nog iets in een mosterdkleur te verven. Het werd Rich Mustard uit de Pure by Flexa ColorLab collectie, een collectie die alleen verkrijgbaar is bij de verfspeciaalzaak (zet even het vinkje aan bij ‘Pure’, anders krijg je alle Flexa verkooppunten te zien). Hier krijg je niet alleen professioneel advies, maar kunt je ook A4-stalen van jouw favoriete kleuren krijgen. Zo weet je meteen of je een match hebt of niet. Handig toch?

Faded Indigo van Flexa

Flexa Visualizer

Faded Indigo zou bij ons op de muur komen, de halve wand achter Boris zijn bedje. Zo krijgt hij een warm, knus hoekje in zijn kamer waar hij nog lekkerder kan slapen. Ik testte het vast uit met de Flexa Visualizer, een handige gratis app voor je telefoon. Zo zie je gelijk of de kleur op de muur net zo mooi uitkomt als je in gedachte had.

Flexa Visualizer

Aan de slag!

Boris is maar één dag per week op de opvang en dus moest ik hebben van die dag dat hij even niet thuis was. Alles aan de kant, oude kleding aan en afplakken. Omdat ik een gedeelte van de muur schilder, is dit nog een precies klusje. Lange leve de tape, die biedt in dit geval uitkomst. En lang leve mijn lieve vader, die me spontaan aanbiedt om even te komen helpen. Alles voor zijn kleinzoon, zullen we maar zeggen.

En dit is het resultaat…

En dit is het resultaat! Hoe vinden jullie het geworden? Ik kan niet anders zeggen dan dat ik hier heel blij van word! De kleur op de muur komt nog iets donkerder uit dan verwacht, maar in combinatie met het wit en het mosterd geel van het krukje oogt het wel heel fris. Het gele krukje kan ik daarnaast overal in zijn kamer kwijt. Niet alleen tegen de blauwe muur kleurt het goed, maar ook past het bij wit. Fijn! Kijk snel verder voor de foto’s die ik maakte.

De nieuwe babykamer van Boris

De babykamer

Done by deer in de babykamer van Boris

Rich Mustard van Flexa

Ik ben heel erg benieuwd wat jij van het resultaat vindt! Laat je het weten in een reactie onder dit bericht?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexa. Wil je meer weten over de Flexa Trendkleuren of over de Pure by Flexa ColorLab collectie? Bekijk dan eens de website van Flexa. En pap: dankjewel!

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren