Wow, Kleine Rotterdammer bestaat deze maand alweer 3 jaar! Tijd voor een blog over dit kleine, maar voor mij heel bijzondere, feestje. En goed nieuws, jij maakt kans op toffe prijzen…

Oktober 2014

Ik weet het nog goed: ik was net moeder van Ruben en vond dat mijn leven best veranderd was. Ik stond anders in het leven en waar ik voorheen heel vaak in de stad te vinden was, zat ik nu overwegend thuis met een baby op de bank. Niets mis mee, maar ik moest er best aan wennen en had de behoefte om erover te schrijven. Ik wilde een blog, maar had a) een oude laptop en b) geen idee hoe ik dat dan moest doen, zo’n blog beginnen. De man werd ondertussen gek van mijn gezeur en na een financiële meevaller op ons oude huis, kocht hij een nieuwe laptop voor me. ‘Typen vrouw!’. En dus was er geen weg meer terug en moest die blog er toch écht komen.

November 2014

Nou, daar ging ik dan. Ik had begrepen dat WordPress wel een handig systeem zou zijn om een blog mee te maken en dus begon ik. Een heel fout thema en geen idee wat ik allemaal deed, maar hé, schrijven kon nu wel! En omdat ik Ruben op mijn privé-Instagram account ‘Kleine Rotterdammer’ noemde, was de titel zo bedacht. Maar waar moest dan in hemelsnaam mijn eerste blog over gaan? Ik besloot iets te schrijven over mijn favo hotspot Urban Bakery, want daar naartoe gaan met babylief gaf mij energie. En dat was nou precies waar ik anderen mee wilde inspireren: als je moeder bent kun je nog steeds naar toffe kidsproof plekken die voor jou als mom ook leuk zijn.

November 2017

Inmiddels zijn we drie jaar verder en ik had destijds nooit verwacht dat mijn blog ruim 20.000 volgers zou krijgen. Voornamelijk Rotterdamse moeders die het net als ik belangrijk vinden om quality time met hun kids te hebben. Ik werk niet meer in loondienst, door mijn blog heb ik de stap naar freelancer kunnen maken en werk ik nu samen met toffe Rotterdamse bedrijven. Een stap waar ik drie jaar geleden van droomde en waar ik nog elke dag erg blij mee ben.

Vier mee en win de tofste cadeaus!

En nu bestaat Kleine Rotterdammer dus drie jaar en is het tijd voor een feestje. En omdat je een feestje niet alleen viert, maak jij in de maand november kans op de mooiste cadeaus. Ik verklap verder nog niets, maar kan je één ding zeggen: een mooi feestje wordt het zeker!

Dankjewel dat jij Kleine Rotterdammer volgt! Ik hoop dat ik je met mijn blog een beetje kan inspireren over het momlife in Rotterdam. En heb je tips of opmerkingen? Ik zou het leuk vinden als je ze mailt naar lisette@kleinerotterdammer.nl. Dankjewel!

Foto credits: Love and Paper 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren