Voor iedereen die een dagje (of een paar uur) in het centrum van Rotterdam is: go see Thoms!

Thoms op de Meent

Want wie weleens langs Thoms loopt, zal vast hebben gezien dat het terras altijd (maar dan ook echt altijd) vol zit met lekker weer. En is het een keer een druilerige dag, dan verschanst de menigte zich binnen in het Timmerhuis. Niet zo gek ook, want in in deze undergroundbar is het fijn. Heel fijn zelfs, ook als je er met kids naartoe gaat.

Ruben bij Thoms in Rotterdam

De krokettenwinkel

Misschien herken je het: wij hebben thuis voor ieder restaurant een bijnaam. Zo is er een ‘pannenkoekenwinkel’, een ‘ijsjeswinkel’, een ‘pizzawinkel’ en een ‘krokettenwinkel’. En de laatste is de bijnaam voor Thoms. De kroketten met bietenmosterd zijn the best en wil je even gezond doen, dan bestel je net zo makkelijk een fijne salade.

Salade eten bij Thoms

Kidsproof

Thoms is niet een standaard restaurants voor ouders met kids, maar het is wel heel kindvriendelijk. Niks is te gek, alles mag, er is ruimte voor de kinderwagen en kindjes kunnen er tekenen of een spelletje doen. Een typische plek dus waar jij het als ouder naar je zin hebt en waar kids ook gewoon welkom zijn. See you there?

Thoms Rotterdam

Thoms, Meent 131-129, Rotterdam

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren