Na Amsterdam en Utrecht kunnen we er nu ook eindelijk hier van genieten: Hutspot Rotterdam is een feit!

Hutspot is echt zo’n plek waar ik altijd ‘even’ naartoe ga wanneer ik in Amsterdam ben. En dan staat het woord even tussen haakjes, omdat ik er al snel minimaal een uur zoet ben. Samen met manlief of met een goede vriendin: rondstruinen was er altijd een feestje en eenmaal buiten liep ik over van de ideeën en inspiratie: wat een gave spullen!

Hutspot Rotterdam

Hutspot Rotterdam

Mijn geluk kon dan ook niet op toen ik hoorde dat ook Rotterdam een eigen Hutspot zou krijgen. En tadaa, sinds afgelopen week is het dan eindelijk zover en kunnen we ook in het Rotterdamse genieten van al het moois wat Hutspot te bieden heeft. Ik moest er natuurlijk meteen even een kijkje gaan nemen en was verrast hoe Hutspot Rotterdam een totaal andere, maar geheel eigen stijl heeft gekregen. Ruim, licht, industrieel en met nog steeds dezelfde mooie spullen.

Hutspot Rotterdam

De merken van Hutspot

En ja, wat wordt er dan verkocht bij Hutspot? Je vindt er mooie en betaalbare kledingmerken, zoals Selected en Won Hundred. Daarnaast nog allerlei accessoires en mooie spullen voor in je interieur van Pikaplant, MENDO, Zo goed als oud, Blom & Blom, Things for Drinks en FEST Amsterdam. In Rotterdam zijn er helaas (nog) geen spullen voor kinderen te koop, maar dat mag wat mij betreft de pret niet drukken.

Hutspot Rotterdam

Aanwinst!

Rotterdam is weer een hotspot rijker en wat voor één. Hutspot is oprecht een aanwinst voor de stad!

Hutspot Rotterdam, Karel Doormanstraat 317-319, Rotterdam

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren