Er zijn van die plekjes waar als het eten (en dit geval drinken) zich aandient je niet weet of je nou eerst je meest instagrammable shot moet maken of direct moet aanvallen. Bulls & Dogs is er zo één. Sinds mei afgelopen jaar heeft Rotterdam er op de Oostzeedijk een – toch wat verborgen- pareltje bij.

Comfort food bij Bulls & Dogs

Bulls & Dogs – de naam zegt het bijna al. Het gaat hier om vlees. Veel vlees. Op het menu staat een groot scala aan verschillende soorten funky huisgemaakte hotdogs, burgers en bijgerechten om je vingers bij af te likken. En dat doe je! Daarbij heerlijke zoete aardappel friet, maisstengels met een twist of een buitengewone mac ’n cheese. Dit is regelrechte comfort food!

Bulls & Dogs

Een ander soort toetje

Als je nog niet vol zit, dan zorg je wel dat je ruimte over houdt als je één van de typerende desserts voorbij hebt zien komen. Ze doen hier niet aan cheesecake, maar bedenk een (te) gekke combinatie milkshake en ze hebben het. Van een regenboog snoepjes variant, of banana bash tot een red velvet versie. Een lust voor het oog én de maag.

Bulls & Dogs

Reken er dus maar op dat als je kids deze milkshakes zien, ze je wel meeslepen. In Amsterdam gebeurt dit al en zit de tent in de middag vol met families. Het is lekker ruim opgezet en er zijn genoeg kinderstoelen aanwezig. Je zit hier overigens ook goed als je zin hebt in een avond zonder kids, met not-so-healthy, maar good comfort food en een goed glas wijn (hebben ze ook!).

Bulls & Dogs

Bulls & Dogs

Op en top Rotterdams

Niet alleen het menu is goed doordacht. De vorm van hotdogs is overal terug te zien in het interieur, evenals het Rotterdamse karakter. De tafelpoten zijn geïnspireerd op Rotterdam haar oudste spoorbrug, de Hef. Industrieel, modern, maar ook warm en gezellig. Een leuke spot als je eens zin hebt in iets anders!

Bulls & Dogs, Oostzeedijk 344-346, Rotterdam

BewarenBewaren

BewarenBewaren