Jaja, het was weer zover: tijd voor een uitje met de Rotterdampas! En omdat wij thuis het boekje hebben met daar alle aanbiedingen van dit seizoen er in, mocht de kleuter dit keer kiezen waar hij graag naartoe wilde. Easypeasy, want Diergaarde Blijdorp moest het worden, geen discussie over mogelijk.

Diergaarde Blijdorp

En zo geschiedde op een mooie zondagochtend: op naar de dierentuin! We besloten lekker vroeg te gaan, samen op de fiets. Zo fijn om even met z’n tweetjes op pad te kunnen! Ook Ruben was in zijn element, want wat had hij er zin in om naar Blijdorp te gaan. Waar ik in eerste instantie dacht dat hij binnen twee uur wel moe zou zijn, had ik het mooi mis. Mijn meneer was er met geen mogelijkheid weg te krijgen.

Met de Rotterdampas naar Diergaarde Blijdorp

Nieuwsgierig

Het verbaasde me keer op keer hoeveel vragen Ruben had bij alle dieren die hij zag. “Mama, waarom zijn er ook platte vissen?” of “Mama, weet jij waar de giraffen vanavond gaan slapen?” Mooi om te zien dat de dieren hem oprecht interesseren en dat hij er nog zoveel van kan leren.

Diergaarde Blijdorp

Visjes kijken!

Maar als er iets is wat mijn meneer echt het allerleukste vindt, dan is dat het Oceanium. Zelf heb ik het na één keer wel gezien, maar Ruben wilde nog een keer. En toen nog een keer. Ach ja, dacht ik, laat hem maar lekker zijn gang gaan, we zijn er nu toch. Rond een uur of drie stapten we uiteindelijk moe maar voldaan weer op de fiets. En ik moest Ruben daarbij wel beloven dat we heel snel weer terug zouden gaan naar Diergaarde Blijdorp. Dus bij deze, je weet waar we komende meivakantie te vinden zijn!

Heb je een Rotterdampas? Dan kun je eenmalig voor €5,- naar de dierentuin of je ontvangt 50% korting op een abonnement.

Benieuwd naar andere leuke uitjes die je met de Rotterdampas kunt doen? Lees dan hier de artikelen ‘10 x dit gaan wij komend seizoen zeker doen met de Rotterdampas‘ of de reviews over Juffrouw van Zanten, Museum Rotterdam, Plaswijckpark en Kids Marina

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren