Het nieuwe Rotterdampas-seizoen is begonnen! En dat betekent weer een jaar lang leuke dingen doen, gratis of met korting. Wij hebben ons wensenlijstje voor dit nieuwe pasjaar al gemaakt. En ik kan je één ding vertellen: we gaan het nog druk krijgen…

10 x doen met de Rotterdampas

De Ontdekhoek

Als ik aan de Ontdekhoek denk, dan denk ik aan vroeger! Als kind al één van mijn favorieten en ik kan niet wachten om er straks ook met Ruben naartoe te gaan. Samen proefjes en nieuwe ontdekkingen doen; het kan zomaar een hit worden. Heb je een Rotterdampas? Dan kun je gedurende het pasjaar 1 keer gratis naar binnen. Je kunt de aanbieding hier bekijken.

LantarenVenster

Regenachtige dag? Niets leuker dan samen naar de bios te gaan. Ga eens naar LantarenVenster op de Wilhelminapier! Geen standaard bioscoop, maar een fijne lichte plek met foyer aan het water waar je ook prima terecht kunt voor een hapje en een drankje. Met de Rotterdampas krijg je of onbeperkt 25% korting op je kaartjes óf je kunt 1 keer gratis naar de film. 

Plaswijckpark

Plaswijckpark is leuk! Wat voor weer het ook is, in Plaswijckpark is er altijd wel iets te doen, zowel binnen als buiten. Wij kochten vorig jaar met de Rotterdampas al een abonnement met 50% korting (of je kunt 1 keer gratis naar binnen) en hier gaan we ook dit jaar weer dankbaar gebruik van maken.

Kinderboekenmuseum

Je moet er even voor naar Den Haag, maar dan heb je ook wat! Het Kinderboekenmuseum is voor ouders vooral een trip down memory lane en voor kids een feest der herkenning. Rotterdampas-bezitter? Dan mag je onbeperkt gratis naar binnen.

Natuurspeeltuin de Speeldernis

Een speeltuin waar kinderen ‘verplicht’ vies worden: dat klinkt mijn meneer als muziek in de oren. En ik vind het geen probleem, want spelen in de natuur is heel wat waard. Met een Rotterdampas heb je onbeperkt gratis toegang tot deze speeltuin.

Tante Nel

Kids zijn vaak dol op friet! Zo ook mijn kleuter en dat is reden genoeg om naar Tante Nel te gaan, waar je de lekkerste friet van de stad eet. Met de Rotterdampas ontvang je eenmalig 50% korting op een milkshake en eenmalig 50% korting op een grote of kleine patat. Bestel je het laatste, vergeet dan vooral de truffelmayonaise niet.

Villa Zebra

Nog zo’n fijne plek om met kids op ontdekking te gaan: Villa Zebra! Leer je kroost van alles over kunst en laat ze daarna lekker zelf aan de slag gaan met klei, verf, piepschuim of zeep. Lucky you als je een Rotterdampas hebt; je mag onbeperkt gratis naar binnen en workshops volgen.

Naar het zwembad

Spetter pieter pater… Zwemmen is altijd een goed idee! En goed nieuws, want in veel Rotterdamse zwembaden (en buiten de stad), zwem je gratis met je Rotterdampas.

Juffrouw van Zanten

Uiteten met korting? Yes please! En bij het kindvriendelijke Juffrouw van Zanten in Kralingen en in West ontvang je onbeperkt 25% korting op een dinner bowl naar keuze. Kids blij, jij blij.

Trompenburg Tuinen & Arboretum

Last but not least: go see Trompenburg! Afgelopen zomer waren wij er voor het eerst en wat was het er fijn! Ook met kids is deze plek een aanrader: de vele bloemen, bomen en planten houden ze wel even zoet. Met de Rotterdampas kun je onbeperkt gratis naar binnen.

En nu is het woord aan jou: wat ga jij komend seizoen doen met je pas? Mocht je nog geen pas hebben, ga dan naar de website van de Rotterdampas voor alle informatie, prijzen en voorwaarden. Enjoy!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren