terrassen in Rotterdam
Eet & drink, Hotspots, Lijstjes

De leukste kidsproof terrassen in Rotterdam

Wat een weer, wat een weer! Hoogste tijd om een terrasje te pakken en te genieten van de zon. Maar op welke terrassen kun je goed met kids vertoeven? Kleine Rotterdammer heeft een top 5 voor je samengesteld van de leukste kidsproof terrassen in Rotterdam.

Brasserie Waalhaven

Dit restaurant ligt aan de start-en landingsbaan van Rotterdam Airport en wordt steeds populairder bij ouders met kinderen. Niet zo gek ook! Want vooral buiten is het er fantastisch: een mini-museum, een speeltuintje en opstijgende en dalende vliegtuigen. Lees hier de blog over Brasserie Waalhaven die eerder op Kleine Rotterdammer verscheen.

Brasserie Waalhaven

Mangiare, Sajoer, Bokaal en Nine Bar

Eigenlijk is het plein tussen de Pannenkoekstraat en de Botersloot één groot terras. Met hotspots als Mangiare, Sajoer, Bokaal en Nine Bar kan dat ook niet anders. Groot pluspunt: er rijden hier relaties weinig auto’s en het is er écht altijd gezellig.

Mangiare

Parqiet

In het park bij de Euromast vind je sinds januari 2016 Parqiet. Niet alleen leuk van binnen, maar met het park als één groot terras ook meer dan de moeite waard in de zomer.

Parqiet

Aloha

Wie kent het niet: het voormalige Tropicana zwembad aan de Maasboulevard. Tegenwoordig voor een gedeelte getransformeerd tot hippe bar. Kinderen kunnen hier spelen in de speelhoek, schildpadden bekijken of gewoon lekker rennen door een lege wildwaterbaan. Bekijk hier de website van Aloha.

Vroesenpaviljoen

Vroesenpaviljoen

En last but not least: het Vroesenpaviljoen! Net als bij Parqiet ligt hier het park aan je voeten en kunnen kinderen lekker hun gang gaan.

Wat is jouw favoriete kidsproof terras in Rotterdam? Laat het weten in een reactie onder dit bericht en wij vullen ons lijstje aan!

BewarenBewaren

Vorig bericht Volgend bericht

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter