Wat een weer, wat een weer! Hoogste tijd om een terrasje te pakken en te genieten van de zon. Maar op welke terrassen kun je goed met kids vertoeven? Kleine Rotterdammer heeft een top 10 voor je samengesteld van de leukste kidsproof terrassen in Rotterdam.

Dit zijn ze: de 10 leukste kindvriendelijke terrassen in Rotterdam

Parqiet

In het park bij de Euromast vind je sinds 2016 hotspot Parqiet. Niet alleen leuk van binnen, maar met het park als één groot terras ook meer dan de moeite waard in de zomer. De ligstoelen staan voor je klaar!
Parqiet, Baden Powelllaan 20, Rotterdam

Brasserie Waalhaven

Dit restaurant ligt aan de start-en landingsbaan van Rotterdam Airport en wordt steeds populairder bij ouders met kinderen. Niet zo gek ook! Want vooral buiten is het er fantastisch: een mini-museum, een speeltuintje en opstijgende en dalende vliegtuigen.
Brasserie Waalhaven, Malpensabaan 3, Rotterdam

Juffrouw van Zanten

Bij Juffrouw van Zanten is het twee keer raak! Want zowel bij de vestiging in Kralingen als bij de vestiging in West kun je ongegeneerd mensen kijken vanaf het fijne terras. Nog meer goed nieuws: speelgoed voor kids is er in overvloed aanwezig.
Juffrouw van Zanten, Lusthofstraat 27 en 2e Middellandstraat 27, Rotterdam

Mangiare, Sajoer, Bokaal en Nine Bar

Eigenlijk is het plein tussen de Pannenkoekstraat en de Botersloot één groot terras. Met hotspots als Mangiare, Sajoer, Bokaal en Nine Bar kan dat ook niet anders. Groot pluspunt: er rijden hier relatief weinig auto’s en het is er écht altijd gezellig.

Westerpaviljoen

Nog een fijn adresje in West: het Westerpaviljoen! Voordat ik kinderen kreeg was dit mijn vaste stek op Koningsdag (en Koninginnedag). Nu is het de ideale hang-out voor het weekend.
Westerpaviljoen, Mathenesserlaan 157, Rotterdam

Lot & Daan

Lot & Daan is misschien nog niet heel erg ontdekt door ouders met kids, maar man o man wat een fijne hotspot met dito terras!
Lot & Daan, Oost-Wijnstraat 24, Rotterdam

Aloha

Wie kent het niet: het voormalige Tropicana zwembad aan de Maasboulevard. Tegenwoordig voor een gedeelte getransformeerd tot hippe bar. En oh ja, dát uitzicht…
Aloha, Maasboulevard 100, Rotterdam

Croos

Croos is niet alleen van binnen leuk, ook buiten is het er fijn zitten. Goed nieuws voor kids: er is een zandbak aanwezig!
Croos, Exercitiestraat 2, Rotterdam

Uit Je Eigen Stad

Vlakbij Marconiplein vind je Uit Je Eigen Stad, de stadsboerderij van Rotterdam. Op het grote terras buiten kun je kindjes met een gerust hart laten spelen. Grote kans dat ze wel even zoet zijn!
Uit Je Eigen Stad, Marconistraat 39, Rotterdam

Vroesenpaviljoen

En last but not least: het Vroesenpaviljoen! Net als bij Parqiet ligt hier het park aan je voeten en kunnen kinderen lekker hun gang gaan. Op de website vind je daarnaast een overzicht met alle activiteiten die er speciaal voor kids worden georganiseerd.
Vroesenpaviljoen, Vroesenlaan 60, Rotterdam

Wat is jouw favoriete kidsproof terras in Rotterdam? Laat het weten in een reactie onder dit bericht en wij vullen ons lijstje aan!

BewarenBewaren