Wat een weer, wat een weer! Hoogste tijd om een terrasje te pakken en te genieten van de zon. Maar op welke terrassen kun je goed met kids vertoeven? Kleine Rotterdammer heeft een top 9 voor je samengesteld van de leukste kidsproof terrassen in Rotterdam.

Dit zijn ze: de 9 leukste kindvriendelijke terrassen in Rotterdam

Parqiet

In het park bij de Euromast vind je sinds 2016 hotspot Parqiet. Niet alleen leuk van binnen, maar met het park als één groot terras ook meer dan de moeite waard in de zomer. De ligstoelen staan voor je klaar!
Parqiet, Baden Powelllaan 20, Rotterdam

Juffrouw van Zanten

Bij Juffrouw van Zanten is het twee keer raak! Want zowel bij de vestiging in Kralingen als bij de vestiging in West kun je ongegeneerd mensen kijken vanaf het fijne terras. Nog meer goed nieuws: speelgoed voor kids is er in overvloed aanwezig.
Juffrouw van Zanten, Lusthofstraat 27 en 2e Middellandstraat 27, Rotterdam

Mangiare, Sajoer, Bokaal en Nine Bar

Eigenlijk is het plein tussen de Pannenkoekstraat en de Botersloot één groot terras. Met hotspots als Mangiare, Sajoer, Bokaal en Nine Bar kan dat ook niet anders. Groot pluspunt: er rijden hier relatief weinig auto’s en het is er écht altijd gezellig.

Westerpaviljoen

Nog een fijn adresje in West: het Westerpaviljoen! Voordat ik kinderen kreeg was dit mijn vaste stek op Koningsdag (en Koninginnedag). Nu is het de ideale hang-out voor het weekend.
Westerpaviljoen, Mathenesserlaan 157, Rotterdam

Lot & Daan

Lot & Daan is misschien nog niet heel erg ontdekt door ouders met kids, maar man o man wat een fijne hotspot met dito terras!
Lot & Daan, Oost-Wijnstraat 24, Rotterdam

Aloha

Wie kent het niet: het voormalige Tropicana zwembad aan de Maasboulevard. Tegenwoordig voor een gedeelte getransformeerd tot hippe bar. En oh ja, dát uitzicht…
Aloha, Maasboulevard 100, Rotterdam

Croos

Croos is niet alleen van binnen leuk, ook buiten is het er fijn zitten. Goed nieuws voor kids: er is een zandbak aanwezig!
Croos, Exercitiestraat 2, Rotterdam

Lake House Rotterdam

Een van de leukste aanwinsten van 2018 was toch wel het mooie Lake House op de grens tussen Rotterdam en Bergschenhoek. Met een hele fijne speeltuin mag deze hotspot daarom ook niet aan dit lijstje ontbreken!
Lake House Rotterdam, Bergsebosdreef 6, Bergschenhoek

Vroesenpaviljoen

En last but not least: het Vroesenpaviljoen! Net als bij Parqiet ligt hier het park aan je voeten en kunnen kinderen lekker hun gang gaan. Op de website vind je daarnaast een overzicht met alle activiteiten die er speciaal voor kids worden georganiseerd.
Vroesenpaviljoen, Vroesenlaan 60, Rotterdam

Wat is jouw favoriete kidsproof terras in Rotterdam? Laat het weten in een reactie onder dit bericht en wij vullen ons lijstje aan!

BewarenBewaren