Lot & Daan, muur met vrouw, planten in het haar
Eet & drink, Hotspots

Lot & Daan

Whoop whoop, we hebben er weer een nieuwe hotspot bij in het Rotterdamse: zijn jullie al bij Lot & Daan geweest?

Lot & Daan happy food

Wie zin heeft in gezond, lekker eten, moet zeker even naar Lot & Daan aan het Gelderseplein. Want buiten het feit dat alleen het interieur je al versteld doet staan, kun je er ook erg lekker en verantwoord eten. Ik sprak er onlangs af en toen ik de kaart zag, had ik echt geen idee wat ik moest bestellen. Het zag er allemaal zo lekker (en gezond) uit! En nog beter: mijn broodje kip met avocado was in het echt ook erg lekker.

Lot & Daan in Rotterdam

Instagrammable

Bij Lot & Daan hebben ze er van alles aan gedaan om een hotspot met uitstraling te creëren. Zo zie je aan de muur een groot portret van een vrouw. Klein detail: haar haar bestaat uit planten. Als je binnenkomt is er weer een roze muur met fijne zitjes ervoor. Doet het ook goed op de foto. En had ik de relaxte hangstoelen al genoemd? Leuk voor kids, net als de grote banken die op het podium staan.

Lot & Daan gele muur bij de keuken

Lot & Daan met kids

Met mijn eigen kindjes ben ik nog niet bij Lot & Daan geweest, maar ik zou ze er zo mee naartoe nemen. Ik weet zeker dat ik bij mijn peuter punten scoor met de pannenkoekjes en de wentelteefjes. Voor kinderstoelen wordt nog gezorgd, heb ik me laten vertellen. Bij slecht weer is de bank van ons en bij lekker weer wordt het rondjes rennen over het grote terras op het Gelderseplein. Moet kunnen, toch?

Hangstoel bij Lot & Daan

Pee behind the tree bord bij Lot & Daan met roze muur als achtergrond

Wil je Lot & Daan in het echt bewonderen? Zeker doen! Ik vind het fijn plekje en weet zeker: Lot & Daan is here to stay. Zo, weet je dat ook weer.

Lot & Daan, Gelderseplein / Oost-Wijnstraat 24, Rotterdam. Bekijk hier de website voor de actuele openingstijden. 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Vorig bericht Volgend bericht

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter