Wil je iets anders op de muur in de kinderkamer, maar heb je nog geen idee wat? Misschien is een behangcirkel wel iets voor jou! Behangcirkels zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Ik heb de leukste varianten voor de kinderkamer voor je op een rijtje gezet. Kijk snel verder en laat je inspireren!

Dit zijn de leukste behangcirkels van dit moment

Smiling Tiger behangcirkel

Je ziet ‘m bovenaan dit artikel al staan: de Smiling Tiger behangcirkel. Dit KEK Amsterdam behang is een ontwerp dat behoort tot de Marije Tolman collection van het Nederlandse merk. De cirkel heeft een diameter van 190 centimeter en is gemakkelijk op de muur te bevestigen.

Nijntje op de fiets behangcirkel

Leuk voor de kamer van de kleinsten: een behangcirkel van Nijntje. Extra leuk om dit behang op een gekleurde achterwand te plakken voor een mooi contrast. Hierboven zie je Nijntje op de fiets, maar er zijn meerdere varianten verkrijgbaar. Ook dit exemplaar heeft een diameter van 190 centimeter.

Jumping Pinguins behangcirkel

Heb je kindjes in huis dit gek zijn op de kleur roze, op pinguïns op of allebei? Dan is deze cirkel echt een aanwinst voor jullie kinderkamer! Het kleurrijke geheel fleurt ieder vertrek gegarandeerd op. Diameter: 190 centimeter.

Climbing the clouds behangcirkel

Blauw behang in de kinderkamer is natuurlijk altijd een goed idee, maar ook blauwe behangcirkels doen het goed! Ik vind deze ‘Climbing the clouds’ erg leuk. Op naar dromenland! De diameter is 190 centimeter.

Jip en Janneke behangcirkel

Fan van Jip en Janneke? Dan is deze cirkel iets voor jou! Deze mooierd behoort tot de Fiep Westendorp collectie van het Nederlandse merk KEK Amsterdam. De diameter is 190 centimeter.

Meer weten over behang voor kinderkamers?

Wil je meer inspiratie opdoen over behang voor kinderkamers? Lees hier dan ook het eerdere artikel ‘Dit is het leukste kinderkamer behang van dit moment‘. Bekijk ook de website van Coloredwalls eens voor nog meer inspiratie en luxe behang. Have fun!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Coloredwalls (onderdeel van MisterDesign).