Het veranderen van de kinderkamers: ik kan ermee bezig blijven! Niets leuker dan de kamers van de jongetjes steeds weer iets aan te passen zodat het lijkt alsof alles weer als nieuw is. Echt nieuw wordt het ook nog eens, komende herfst gaan we de zolder verbouwen en krijgt Boris eindelijk een grotere kamer. Ik kan nu al los met bedenken hoe we het gaan inrichten en een ding is zeker: er komt een mooi luxe behang op de muur. Om wat inspiratie op te doen, speurde ik internet af op zoek naar puike motiefjes. Laat je snel inspireren!

5x kinderkamer behang van nu

Blauw behang voor de kinderkamer

Ik vind blauw een fijne kleur voor de kamer van de jongens. Niet alleen een stoere kleur, maar het kan ook zorgen voor extra warmte in de kamer. Combineer je het met wit, dan zorgt het ook nog eens voor een hele frisse uitstraling. Is blauw behang ook iets voor jou?

Behang met dieren

Ruben is dol op visjes en Boris houdt van poezen. Ook dieren behang is heel geschikt om de kinderkamer of babykamer mee aan te kleden. Van flamingo tot koala: er is van alles te koop!

Behang met wolkjes

Om alvast in de slaapstand te komen kun je natuurlijk ook behang met halve maantjes gebruiken. Niet per se iets wat nu helemaal nieuw is, maar blijft leuk wat mij betreft.

Behang met voertuigen

Leuk voor stoere jongetjes die niet vies zijn van snelheid: behang met voertuigen. Ik denk zomaar dat Boris het behangetje hieronder helemaal geweldig zal vinden.

Fotobehang

En natuurlijk is fotobehang ook nog een hele goede optie voor de kinderkamer. Tegenwoordig zijn echt de meest mooie afbeeldingen verkrijgbaar, dus bekijk zeker eens de mogelijkheden.

Kun je nog wel wat meer inspiratie gebruiken? Bekijk dan eens de website van Coloredwalls, wat mij betreft hét beste online verkooppunt voor behang. Je vindt er onder andere de merken Ferm Living, Cole & Son en Asteré behang. Nog meer goed nieuws: ook voor de laatste trends ben je hier aan het juiste adres.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Coloredwalls / MisterDesign.