Net onder de rook van Rotterdam vind je kidsproof hotspot Villa Augustus. Gastblogger Noëlle vertrok voor een dagje naar Dordrecht en doet verslag.  

Gastblogger Noëlle over Villa Augustus

Kennen jullie Villa Augustus in Dordrecht al? Deze mooie watertoren aan de Wantij is door de oprichters van het Rotterdamse Hotel New York omgebouwd tot een fijn hotel en restaurant.

Spelen in de tuin bij Villa Augustus

De kinderen hebben ruim baan om te spelen en de tuin te verkennen. Niet alleen leuk, maar ook nog eens erg leerzaam om te zien hoe groente en fruit groeien en hoe het eruit ziet voordat je het op je bord gepresenteerd krijgt.

Villa Augustus

Het menu

De menukaart biedt genoeg lekkere, vers bereide gerechten voor zowel ontbijt, lunch als diner en naast het restaurant vind je een markt waar je groente en fruit uit eigen tuin kunt kopen. Daarnaast vind je er ook een kleine bakkerij met vers gebakken brood en taart. Ook kinderen hebben er genoeg keus, wat dacht je van een lekkere luchtige pannenkoek en huisgemaakte limonade? Tevens is er een ontbijtbuffet waar je 7 dagen per week kunt aanschuiven, mits er plek is uiteraard.

Feestjes en partijen

Villa Augustus heeft een aantal zalen waar feesten en partijen georganiseerd kunnen worden. Mijn man en ik hebben hier onze bruiloft gevierd met een tot in de puntjes verzorgde Afternoon Tea. De schitterende tuin maakt dit echt een geliefde locatie voor bruidsparen.

Fijne werkplek

De uitstekende ligging, nog geen 5 minuten van de snelweg, het gratis parkeren en de snelle gratis wifi maken Villa Augustus ook nog eens een perfecte werkplek voor zzp-ers. Je kunt aanschuiven aan de gezellige, grote leestafel en er zijn stopcontacten aanwezig.

En niet te vergeten, er is voor kids een verschoontafel in een unisex ruimte. Een absolute aanrader dus, of je nu uit de omgeving komt of niet.

Villa Augustus, Oranjelaan 7, Dordrecht 

Over Noëlle

Noëlle is getrouwd met Arjan en trotse moeder van Fedde (2015). In het dagelijks leven is zij blogger en eigenaresse van Kids and Food.