Eén van de fijnste plekken in Kralingen is wat mij betreft toch wel Juffrouw van Zanten. And good for you, want je kunt hier nu ook met de Rotterdampas (lees: met korting!) genieten van al het lekkers.

Juffrouw van Zanten: voor jong en oud

Juffrouw van Zanten is er voor iedereen, maar man o man wat ben ik blij dat ik er ook gewoon lekker met mijn kids naartoe kan. Er zomaar op een woensdagmiddag afspreken met een vriendin en haar dochter: beter wordt het niet. Boris speelt in zijn kinderstoel aan tafel en Ruben gaat los in de speelhoek. Echt over alles is nagedacht om dit tot een van de fijnste kidsproof plekken te maken: een ruimte om kinderwagens te parkeren, bakken speelgoed die je in de tafel kunt pluggen en zelfs een speciale kinder-wc. En dan heb ik het nog niet eens over de kaart gehad, waar echt van alles voor kids op staat.

Boris bij Juffrouw van Zanten

Korting met de Rotterdampas!

Heb jij een Rotterdampas? Dan kun je dus korting krijgen bij Juffrouw van Zanten! Er zijn twee aanbiedingen die je kunt uitproberen. Heb je zin in een lunch? Dan krijg je met de Rotterdampas 50% korting op een kidslunch ter waarde van €4,50. En voor iedereen die er een keer ’s avonds wil eten is er nog meer goed nieuws: met de Rotterdampas krijg je onbeperkt 25% korting op een dinner bowl. Ideaal voor iedereen die na een drukke dag geen zin heeft om te koken, maar toch een lekkere en verantwoorde maaltijd wil eten. Need I say more?

Wil je meer weten over de aanbiedingen van de Rotterdampas bij Juffrouw van Zanten? Bekijk dan hier de aanbieding voor de lunch of de aanbieding voor het diner. Beide aanbiedingen zijn geldig tot en met 28 februari 2018.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met de Rotterdampas. 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren