Ik kwam Ness tegen bij Keet en bij Little Department Store in Rotterdam. Wow, wat een gave kleding! Hoogste tijd om hier op Kleine Rotterdammer eens aandacht aan te besteden. 

Ness for little ones

Ness is er voor de kleintjes onder ons: mooie fijne basics die je gemakkelijk kunt combineren met uitgesproken items. Het uitgangspunt van Ness is dat de kleding vooral comfortabel moet zitten en dat je het gemakkelijk met elkaar moet kunnen combineren. Want, zo vindt oprichtster Vanessa, soms is het ook fijn als je daar niet te lang over na moet denken. En als drukke mom kan ik dat alleen maar beamen…

NESS

Lekker spelen in comfy kleding

Wij mochten voor Ruben een setje uitproberen. Ik wist al dat de kwaliteit goed was, maar ook na meermalig gebruik en wassen bleef de kleding mooi. Zelf ben ik gek op streepjes (driewerf hoera voor Ruben zijn geweldige nieuwe trui!), maar Ruben was vooral onder de indruk van zijn nieuwe broek: “Kijk eens mama, wat een mooie broek he?” Daar kan ik natuurlijk niets tegenin brengen en Ruben trekt zijn lekker zachte broekje het liefst elke dag aan.

NESS

Ness kleding kopen

Nou mommy’s, mocht je Ness ook een keer willen uitproberen, ga dan vooral eens kijken bij Keet of bij Little Department Store! En als je vanuit huis wilt bestellen, kan dat natuurlijk ook via de website van Ness.

Enjoy shopping!