Het is Kinderboekenweek en daarom maak jij nu kans op het boek ‘Fred in de haven‘, een muzikaal avontuur voor kinderen vanaf 5 jaar en hun (groot)ouders. Met cd, voorgelezen en gezongen door Joris Lutz. Kleine Rotterdammer mag 2 exemplaren verloten!

Fred in de haven

Het boek gaat, hoe kan het ook anders, over de trouwe hond Fred. En slecht nieuws voor Fred, want hij is de weg kwijt en op zoek naar zijn baasje in Honderloo. Freds’ zoektocht brengt hem in Rotterdam, een stad waar gewerkt wordt en waar zelfs honden hondenbanen hebben. Als Fred gaat werken in de haven, dreigt alles fout te gaan en belandt hij bijna in Argentinie. Komt hij ooit weer terug bij zijn baasje? Komt Fred ooit weer thuis in Honderloo? Spannend!

Zo doe je mee

Wil jij kans maken op dit mooie boek, inclusief bijbehorende cd? Laat dan in een reactie onder dit bericht weten waarom jij zou willen winnen. Een reactie achterlaten kan tot en met zondag 15 oktober 2017. De gelukkige winnaar ontvangt uiterlijk dinsdag 17 oktober persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Ontmoet Joris Lutz

Heb jij niet gewonnen of vind je het leuk om ‘Fred in de haven‘ live mee te maken? Bezoek dan op vrijdag 20 oktober aanstaande Futureland of kinderboekenwinkel Ver van Hier. Joris Lutz zingt en leest deze dag om 10.30 en 13.30 uur voor bij Futureland en om 16.00 uur bij Ver van Hier. Be there!

Laat jij een reactie achter onder dit bericht? Het kan even duren voordat je reactie daadwerkelijk zichtbaar is. Dit is om spam op de website te voorkomen. Dank voor je begrip!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren