Time files when having fun! En zo was het ook ineens weer bijna weekend. Hebben jullie al plannen gemaakt? Speciaal voor Kleine Rotterdammer zette Uitagenda Rotterdam weer drie tips op een rijtje.

3 tips van Uitagenda Rotterdam voor komend weekend

Vrijdag 6 oktober om 16.00 uur | Haas en de verdwenen bloemen (4+)

Een spannende kinderdetective over drie gestolen bloemen. Het zijn niet zomaar bloemen, want ze zijn getoverd door de bloemenfee! De kinderen worden meegenomen in een zoektocht naar de verloren bloemen om dit mysterie op te lossen.
Haas en de verdwenen bloemen, Wijktheater Musica

Zondag 8 oktober 11.00 uur | Panama (2+)

Laat jouw allerkleinsten meenemen naar een fantasiewereld waarin twee vuilnismannen in de huid kruipen van kleine Tijger en kleine Beer. In deze wereld gaan zij op zoek naar het land van hun dromen, sluiten ze vriendschap voor het leven en beleven ze bijzondere avonturen.
Panama, Theater Rotterdam Schouwburg

Zondag 8 oktober 15.00 uur | Edward Scharenhand (8+)

Wat als je geen handen maar in plaats daarvan scharen hebt, maakt dat je gevaarlijk en heb je daarom geen recht op een veilig thuis? Laat tijdens deze muzikale komedie de kinderen kennis maken met Edward en de dunne grens tussen goed en kwaad.
Edward Scharenhand, Theater Rotterdam Schouwburg

Wil je meer kidsproof tips? Neem dan zeker een kijken op de website van de Uitagenda. Wist je bijvoorbeeld dat zij een aparte kids pagina hebben? Check it out!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren