Op zondag 2 juli aanstaande is het weer zover: het HippieVal festival! En wil jij hier met jouw gezin naartoe? Dat kan! Doe snel met deze give-away actie en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van vrijkaartjes!

Kidsproof HippieVal

Het lifestyle, music en fashion festival werd in 2016 voor het eerst georganiseerd en was meteen een groot succes. Want waar niet bij ieder ander festival aan kinderen is gedacht, ligt bij Hippieval de focus juist op familys. Bij de kidscorner wordt onder toezicht van oppas-angels flink geknutseld. Van bloemenkrans tot vlinders voor in de wensboom: het kan allemaal! En kids met veel energie kunnen zich uitleven met reuze bellenblazen, hoelahoepen, spelen op de stormbaan of fietsen op het speciale fiets-parcours. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: Naïf Care zorgt deze dag voor ouders met new borns. In een speciale ruimte kun je rustig borstvoeding geven, een flesje bereiden of een luier verschonen. Alsof dat niet kidsproof is… En natuurlijk zijn er ook fijne programma’s, food trucks en muziek voor moms & dads.

Wat kun je winnen?

In samenwerking met de organisatie van HippieVal mag Kleine Rotterdammer aan één gezin een familyticket (gratis toegang voor twee volwassenen en twee kinderen) verloten op zondag 2 juli 2017. Hoe je kans maakt? Heel simpel! Laat in een reactie onder dit bericht achter waarom je wilt winnen. Mee doen kan tot en met woensdag 21 juni aanstaande. De gelukkige winnaar ontvangt uiterlijk 23 juni persoonlijk bericht en mag op zondag 2 juli gratis naar HippieVal. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld. 

Happy HippieVal!

Note
Doe jij met de actie en laat je jouw reactie achter onder dit bericht? Houd er dan rekening mee dat het even kan duren voordat je reactie daadwerkelijk zichtbaar is. Alle reacties worden vooraf bekeken om spam op de website te voorkomen. Dank voor je begrip! 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren