Misschien heb je het wel gezien: wij bestelden het geboortekaartje van Boris bij Mevrouw Emmer. En hoe tof is dit: jij maakt nu kans op een Rotterdam poster van 50×70 cm, ontworpen door dezelfde Mevrouw Emmer!

Mevrouw Emmer

Wat waren we blij met het geboortekaartje van Boris. Het was precies ontworpen zoals wij het voor ons zagen en helemaal in de stijl van Kleine Rotterdammer. En wie dacht dat je bij Mevrouw Emmer alleen maar terecht kunt voor geboortekaartjes, heeft het mis! Want ook voor de mooiste posters, geïnspireerd op steden, kun je hier terecht. Leuk voor in de baby-of kinderkamer!

Rotterdam poster Mevrouw Emmer

Zo maak je kans op een Rotterdam poster

Kleine Rotterdammer mag in samenwerking met Mevrouw Emmer 4 posters van Rotterdam verloten, in kleur of zwart-wit. Uiteraard mag je zelf kiezen welk exemplaar je voorkeur heeft. Hoe doe je mee?

# Laat je reactie achter onder dit bericht
# Volg Mevrouw Emmer op Facebook of Instagram

Kans maken kan tot en met dinsdag 16 mei 2017. De winnaars ontvangen uiterlijk donderdag 18 mei persoonlijk bericht. De gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor geld en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Good luck!

Note: laat jij je reactie achter onder dit bericht? Leuk! Het kan echter even duren voordat je reactie daadwerkelijk zichtbaar is. Dit is om spam op de website te voorkomen. Dank voor je begrip!