Hiep hiep hoera voor SUE! Wat zijn wij blij dat de lekkerste verantwoorde bites nu ook gewoon een eigen winkel hebben! Sinds vorige week is de SUE Store op de Karel Doormanstraat geopend, wat een fijne plek om naartoe te gaan!

SUE is booming, dat blijkt wel uit het feit dat het aantal verkooppunten de laatste tijd gigantisch is toegenomen. Want wie wil er nu niet én lekker én verantwoord snoepen? ‘Zoet zonder suiker’ is het motto, zodat je zonder schuldgevoel kunt genieten van al het lekkers.

Sue

Wordt het een Snicker of een Salted Caramel?

In de store kun je terecht voor een lekkere kop koffie, een kop verse gemberthee, een ontbijt of een lunch. En natuurlijk bestel je hier één van de bekende bites bij, wat dacht je van de Key Lime Pie, de beroemde Snicker of een Salted Caramel?

Sue

SUE en kids

Afgelopen donderdag waren Ruben (de echte Kleine Rotterdammer) en ik bij SUE. Er waren weliswaar geen speciale voorzieningen voor kids, maar dat mocht de pret niet drukken. Ruben op schoot, samen een bananenbrood delen en genieten maar! En natuurlijk meteen iets lekkers meenemen voor thuis…

Wil je meer weten? Bekijk hier de website.