De moeders hebben het op Moederdag voor het zeggen, toch? Kleine Rotterdammer heeft daarom de leukste Rotterdamse uitjes voor Moederdag 2016 op een rijtje gezet. Waar ga jij aanstaande zondag naartoe?

Blendit

BlendIt

BlendIt is een heel nieuw concept in het Rotterdamse. De eerste editie van deze vintagemarkt vindt plaats bij hotspot Uit Je Eigen Stad, vlakbij Marconiplein. Trek gekregen in koffie, taart of lunch? Dan ben je hiervoor bij Uit Je Eigen Stad ook op het goede adres. Meer weten? Bekijk hier de Facebookpagina van BlendIt.

Keet

Keet

Hiep hiep hoera voor Keet, want deze toffe conceptstore bestaat dit weekend alweer 1 jaar! En het belooft aanstaande zondag een heus feestje te worden aan de Oppert. Bekijk hier de website van Keet voor meer informatie.

trek

Trek

Voor de tweede keer wordt het Foodtruck Festival Trek georganiseerd in Rotterdam. Dit keer niet in het Vroesenpark, maar in het Roel Langerakpark, vlakbij Diergaarde Blijdorp. Tijdens het driedaagse foodfestival wordt het weer genieten geblazen van al het lekkers dat de food trucks je te bieden hebben. Daarnaast ook ruimte voor theater en live muziek: je hoeft je dus zeker niet te vervelen. Meer weten? Bekijk hier de website van Trek.

Wat ga jij doen met Moederdag? Heb je nog tips om dit lijstje aan te vullen?