Een tijdje geleden werk ik benaderd door PUUR PR, met de vraag of ik de verzorgingsproducten van Madara uit wilde proberen. Cosmetica is niet iets waar ik veel over schrijf, ik beperk me vaak toch tot de Rotterdamse hotspots en onderwerpen die kind-gerelateerd zijn. Maar omdat ik toch wel heel nieuwsgierig was geworden, besloot ik om het gewoon eens te doen. En ja, Madara is zo goed bevallen, het merk is een blogpost meer dan waard. 

Madara

Madara is een organic merk uit Letland, ooit opgericht door 4 vrouwen met een passie voor een natuurlijke lifestyle. Alle producten bestaan voor minimaal 90% uit plantenextracten van biologische oorsprong waardoor het hele assortiment het Ecocert keurmerk draagt. Ook zijn alle producten dierproef-en allergievrij én wordt er tijdens het productieproces rekening gehouden met het milieu. Mooi toch?

Mijn eigen verzorging

Ik word een dagje ouder en vind persoonlijke verzorging daarom steeds belangrijker. De laatste jaren geef ik hier ook best veel geld aan uit. Eigenlijk teveel geld, als je het mij vraagt. De laatste jaren ben ik zo gewend geraakt aan een bepaald natuurlijk merk, dat ik het lastig vond om hier van af te stappen. Want wat doe je als je met een ander merk ineens uitslag of pukkeltjes krijgt? Yek, ik moest er niet aan denken.  Toch wilde ik Madara per se uitproberen, want dit merk was ook natuurlijk én bovendien een stuk voordeliger.

SOS

Omdat ik een vrij droge huid heb, mocht ik het SOS Hydra Repair Intensive Serum en de SOS Hydra Recharge Cream proberen, beide bedoeld om te hydrateren, kalmeren en voor het herstellen van de vochtbalans. Het serum gebruik ik voordat ik naar bed ga, de crème smeer ik op wanneer ik ’s ochtends wakker word. En na 5 weken gebruik moet ik zeggen dat ik echt verbetering zie. Mijn huid is, ondanks de zon, een stuk minder droog en fijne lijntjes lijken minder te zijn. Wow! Je snapt het al: ik ga mijn toilettas binnenkort uitbreiden met nog meer fijns van dit merk.

Madara voor kids

En meer goed nieuws: Madara heeft ook een lijn voor kids. Die mochten wij ook testen, je leest er binnenkort meer over op de blog.

Wil je meer weten over Madara? Bekijk hier de website van dit cosmeticamerk. In Rotterdam kun je Madara kopen bij Vitaminstore aan de Meent.