Toen ik als nieuwe blogger werd geïntroduceerd bij Kleine Rotterdammer, werd mij gevraagd wat ik miste in Rotterdam. Mijn antwoord: goede plekken om lekker te borrelen met kids. Ik vind namelijk niets zo gezellig als zondagmiddag in ergens met vrienden af te spreken voor een wijntje en wat lekkers erbij. Inmiddels ben ik erachter gekomen dat dat prima kan in Rotterdam. Hierbij deel ik mijn lijstje met beste plekken om te borrelen met kids in Rotterdam!

Borrelen met kinderen in Rotterdam: hier moet je zijn!

Juffrouw van Zanten

Zoals op de menukaart terug te lezen is, is Juffrouw van Zanten zelf ook nogal een levensgenieter en heeft ze daarom met plezier een mooie en uitgebreide wijnkaart samengesteld. Kijk, zo horen wij dat graag! En met zelfs een speciale kinderkaart voor het diner is er geen reden te bedenken waarom die zondagmiddagborrel opgebroken zou moeten worden.
Juffrouw van Zanten, Lusthofstraat 27 en 2e Middellandstraat 27, Rotterdam

Supermercado

Bij Supermercado is iedereen welkom om te genieten van de Latijns Amerikaanse keuken, de coacktails en de gezelligheid. En met de Mini Mercado in de hoek, is dit een uitstekende spot om met je vrienden of familie neer te strijken voor een gezellig borrel!
Supermercado, Schiedamse Vest 91A, Rotterdam

JORDYs Kralingen

Oh wat zijn wij fan van JORDYs in Kralingen! Met een speciale etage waar je terecht kan met je kleintjes en een heerlijke kaart, is dit een hele goede spot om in het weekend af te spreken voor een borrel.
JORDYs Kralingen, Vlietlaan 52, Rotterdam

Parqiet

Parqiet is echt topfavoriet bij ons. Je kan er niet alleen heerlijk lunchen, maar ook voor een borrel kan je hier erg goed terecht. Binnen een heerlijke speelplek voor de kids, maar zodra het een beetje weer is heb je hier het beste terras van Rotterdam: het Euromastpark! Een disclaimer: met een eigenwijze peuter maak je hier zelf ook de nodige meters, want je moet wel opletten dat ze niet weglopen!
Parqiet, Baden Powelllaan 20, Rotterdam

Dudok

Een gouwe ouwe in de Rotterdamse horeca: Dudok. In dit Grand Cafe is het eigenlijk altijd druk, en daardoor hoef je niet gauw bang te zijn dat je kinderen teveel herrie maken. Er is een kleine speelhoek waar de kids zich prima kunnen vermaken, terwijl jij lekker aan de borrel zit!
Dudok, Meent 88, Rotterdam

Borrelen met kinderen in Rotterdam

En? Waar kunnen wij jou binnenkort tegenkomen als je in het weekend gaat borrelen met kids? Misschien heb je zelf ook nog wel hotspots die we aan het lijstje moeten toevoegen, we horen het graag!

Foto: Juffrouw van Zanten

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren