Yes, de voorjaarsvakantie staat voor de deur! En natuurlijk hebben we weer een lijstje met vijf leuke kinderactiviteiten voor tijdens de Rotterdamse voorjaarsvakantie voor je samengesteld! Lees je mee?

5 keer doen tijdens de voorjaarsvakantie in Rotterdam

Miniworld

Zijn jullie al bij Miniworld geweest, vlakbij het Centraal Station van Rotterdam? Wij waren er pas en wat vonden mijn kleine mannetjes deze miniatuurwereld leuk! Het was lastig om ze weer mee naar huis te krijgen. Goed nieuws: in de voorjaarsvakantie is Miniworld elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Miniworld, Weena 745, Rotterdam

Maaspodium

Het Maaspodium heeft altijd een fijne programmering voor jong publiek. Ook in de voorjaarsvakantie hebben ze weer een mooi aantal familievoorstellingen en een heus huttendorp op de agenda staan. Er zijn nog kaartjes te koop, wees er snel bij!

Maaspodium, St Jobweg 3, Rotterdam

Schaatsbaan Rotterdam

Nou, vooruit. Als het dan niet wil vlotten met dat natuurijs, kan je nog tot en met woensdag 27 februari terecht op de Schaatsbaan Rotterdam. Met een 400-meter baan en een funbaantje, is er voor elk wat wils. 

Schaatsbaan Rotterdam, Toepad 95, Rotterdam

Theater Rotterdam 

Ook bij Theater Rotterdam ben je aan het juiste adres voor mooie voorstellingen in de voorjaarsvakantie. Wat dacht je van ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ (2+) of ‘Vlieg op dikke bromvlieg’ (4+)? 

Bekijk hier de website van Theater Rotterdam voor de volledige agenda.

Naar buiten!

En als het lekker weer is, dan kun je lekker naar buiten toe! Wat dacht je van de leukste kinderboerderijen of Rotterdamse speeltuinen?

Wat je ook gaat doen: heel veel plezier!

BewarenBewaren