Mijn peuter Ruben eet nog steevast met een slabbetje om zijn nek. Als hij zin heeft kan hij best netjes eten, maar er zijn genoeg momenten waarop het eten met zijn handjes zo zijn voorkeur heeft en alles binnen no-time smerig is. En dus ben ik maar al te blij met onze nieuwste aanwinst: de Smeerlab.

Smeerlab

Smeerlab is een grote slabber én schort in één. Ideaal dus voor aan tafel, maar ook fijn wanneer je samen cakejes bakt (zoals wij deden op de foto). De extra grote slab met een toffe print heeft in het midden een split, waardoor ‘ie mooi op de benen blijft liggen. Fijn wanneer de pasta met tomatensaus regelmatig op je broek verdwijnt. De binnenkant van de slabber is gemaakt van badstof. Hierdoor is de slab extra dik en is de kans op doorlekken minimaal. Scheelt je weer wasgoed! Ook fijn dat de kleintjes met deze slabber kunnen knoeien wat ze willen: ik vind het belangrijk dat Ruben zelf kan ontdekken hoe eten en drinken ‘werkt’ en wat mij betreft heeft hij het zo een stuk sneller onder de knie.

SmeerLab

Knutselen en verven

De Smeerlab biedt niet alleen uitkomst bij het koken en eten, maar komt ook goed van pas tijdens het knutselen en verven. Dat is meteen ook de reden waarom de Smeerlab wat mij betreft een aanwinst is. En Ruben? Hij is hartstikke blij met zijn nieuwe ‘schortje’ en kan niet wachten tot we samen de volgende lading cakejes of koekjes gaan maken. Kan hij zijn kookschort om en ben ik verzekerd van schone kleertjes.

SmeerLab

Wil je meer weten over dit toffe product? Bekijk dan hier de website van Smeerlab. In Rotterdam zijn de schortjes en slabbers in één te koop bij Klein Beginnen.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Smeerlab.