Een tijdje geleden kon je op Kleine Rotterdammer al lezen over kinderkleding winkel Kids Industry aan de Rotterdamse Peppelweg. En hoe leuk, jij maakt nu kans op één van de 3 cadeaubonnen ter waarde van €25,- voor deze gave winkel!

De wintercollectie van Kids Industry

De nieuwe collectie is dit seizoen weer errug leuk! Om je vast een idee te geven heb ik moodboards gemaakt met mijn favoriete items uit de collectie. Staat jouw favoriete winteroutfit er ook tussen?

Kids Industry Boys

Maak kans op een cadeaubon ter waarde van €25,-!

Je leest het goed, je maakt nu kans op één van de 3 cadeaubonnen ter waarde van €25,- die je in de winkel aan de Peppelweg kunt besteden. Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel! Volg Kids Industry op Facebook of Instagram en laat in een reactie onder deze blogpost weten waarom jij een cadeaubon wilt winnen. Kans maken kan tot en met woensdag 5 oktober 2016. De winnaar ontvangt uiterlijk vrijdag 7 oktober 2016 persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Good luck!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Kids Industry.

Heb jij een reactie onder dit bericht achtergelaten? Houd er dan rekening mee dat het even kan duren voordat je bericht zichtbaar is. Dit is om spam op de website te voorkomen. Bedankt voor je begrip!