Wil je je kids verantwoord in de zon laten spelen? Shop dan één van de te toffe items van UV-Fashions!

Het is algemeen bekend dat veilig zonnen van belang is. Dit geldt zeker voor kindjes, zij hebben immers nog een tere huid die zelf niet in staat is om voldoende pigment aan te maken. Verbranding op jonge leeftijd kan later zorgen voor huidkanker. Bescherming is dus van groot belang.

UV werende kleding

Natuurlijk kun je jezelf en je kids insmeren, maar er is nog een manier om te zorgen voor bescherming tegen zonnestralen: draag UV werende kleding! En nee, suf is dit helemaal niet! UV werende kleding is namelijk steeds meer in opkomst, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Zonnestralen worden hiermee tot wel 97,5% geweerd.

UV-Fashions = hip!

Enkele jaren geleden is UV-Fashions opgericht en eigenlijk zou iedereen dit Rotterdamse bedrijf moeten kennen. Het biedt namelijk een compleet assortiment aan UV werende bad-en vrijetijdskleding aan voor alle leeftijdscategorieën. Voor kids hebben zij te gekke zwempakjes, zwembroeken en strandkleding. En door het grote aanbod van verschillende merken is de collectie heel divers en hip. Kleine Rotterdammer heeft in het moodboard de favorieten van dit seizoen verzameld, shoppen maar!

Bekijk voor meer informatie de website van UV-Fashions