Het is alweer woensdag en dus is de week alweer op de helft. Hebben jullie al plannen voor het weekend? Kleine Rotterdammer heeft weer 3 toffe kidsproof uitjes voor je verzameld. Lees snel verder!

Buiten, zaterdag 4 juni

Het gebied rondom het Zwaanshals staat zaterdag volledig in het teken van het nieuwe event ‘Buiten’. Op het Noordplein en in de omliggende straten kun je net iets meer doen dan op normale zaterdagen. Daarnaast tref je op het Noordplein ook de maandelijkse Oogstmarkt aan. Voor shoptips bekijk je hier de blog over de leukste adresjes in deze buurt.

ZomerZondagen, zondag 5 juni

Ze zijn er weer, de ZomerZondagen! Het teken dat de zomer nu toch echt in aantocht is. Op de 4 zondagen in juni kun je in Het Park bij de Euromast tussen 14.00 en 18.00 uur terecht voor een cultureel zomerfestival waarbij er ook van alles te doen is voor kids. En als je er dan toch in de buurt bent, kun je meteen even langs Parqiet. Meer weten? Bekijk hier de website van ZomerZondagen.

Parqiet

Werelds Delfshaven, vrijdag 3 tot en met zondag 5 juni

Van vrijdag tot en met zondag kun je op de Coolhavenkade, achter De Machinist, terecht voor de 8e editie van Werelds Delfshaven. Deze dagen staan helemaal in het teken van de culturele, artistieke en culinaire hoogtepunten van Rotterdam-West. Ook worden er meerdere workshops georganiseerd voor jong en oud. Wil je meer weten? Bekijk hier de website van Uitagenda Rotterdam voor meer informatie.

Wat gaan jullie dit weekend doen? Laat het weten in een reactie onder dit bericht!