Inmiddels vertoeven de man en ik al een tijdje in dezelfde slaapkamer. We kozen destijds voor witte muren, een antraciet kleurige boxspring en gekleurde dekbedden met blauwe en roze tinten om de boel op te vrolijken. Inmiddels zijn de muren toe aan een verfbuurt en vind ik het stiekem wel erg leuk om op zoek te gaan naar een mooi printje voor op de muur. Want zeg nou zelf: wit is ook zo saai en er zijn zoveel mooie soorten behang te koop tegenwoordig. Ik heb daarom mijn leukste behangetjes voor de slaapkamer voor je op een rijtje gezet. Kijk snel verder!

4x het mooiste slaapkamer behang van dit moment

Roze Arte Bambou behang

Met 3 mannen en een flinke dosis testosteron in huis vind ik het soms super fijn om er ook een scheutje roze tegenaan te gooien. Dit Bambou behang van Arte is een ontwerp dat behoort tot de Flamant Les Mémoires Collection van het vooraanstaande Belgische merk. Wat mij betreft een grote kanshebber voor onze slaapkamer!

Blauw Ferm Living Lines behang

Ook sjiek in de slaapkamer: een mooi blauw behang. En omdat ik fan ben van het Deense merk Ferm Living, mag een behang ervan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Een fijne bijkomstigheid: met dit Lines vliesbehang heb je geen behangtafel nodig. In plaats van het behang in te smeren met lijm, hoeft alleen de muur ingesmeerd te worden. Handig, toch?

Hooked on Walls Karin Sajo 5 behang

Dat bloemen behang niet tuttig hoeft te zijn, bewijst dit mooie Karin Sajo 5 behang van het Belgische merk Hooked on Walls. Ook voor dit behang heb je geen behangtafel nodig en als je het behang na een tijdje weer zat bent, is het gemakkelijk weer van de muur te verwijderen.

Banana Tree Behangpaneel

Scroll nog even terug naar boven en je ziet het mooie Banana Tree Behangpaneel van KEK Amsterdam behang. Niet een hele muur behangen, maar een gedeelte ervan: ook heel leuk! Met deze print waan je je zo op een tropische bestemming. Slaap lekker!

Wil je nog meer luxe behang bekijken en inspiratie opdoen? Bekijk dan eens de website van Coloredwalls. Hier vind je echt de mooiste prints. Have fun shopping!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Coloredwalls.