Zijn jullie weleens bij het Rotterdamse kiprestaurant Alan & Pim’s geweest? Deze kidsproof hotspot is erg leuk om een keer met kids te bezoeken!

Alan & Pim's

Kinderen en kip, altijd een goede combinatie toch? Maar ook voor ouders is Alan & Pim’s een hele fijne plek om te lunchen of om er gezellig ’s avonds iets te eten. Wij waren er op een zaterdag rond een uur of 6, zo net na het shoppen. De ideale hotspot om even lekker bij te komen en goed te eten.

Alan & Pim's

Het klopt allemaal bij Alan & Pim’s!

Al bij binnenkomst wist ik dat we een match waren, Alan & Pim’s en wij. Wat een super vriendelijk personeel! De sfeer is relax en het concept klopt aan alle kanten: een restaurant waar de kip aan het spit draait, een goede kaart (met opties voor vega’s) en de juiste drankjes erbij. Lees: lekker wijntje voor mij en manlief een lokaal biertje.

Alan & Pim's

Alan & Pim’s voor kids

Ook aan de kleintjes is gedacht. Voor hen is er namelijk een kindermenu beschikbaar: kip, patat en appelmoes. En voor de allerkleinsten is er een boefjes-menu: zij krijgen een bordje en mogen mee-eten met de ouders.

Alan & Pim's

Lekker!

Zelf ben ik een verzot Ceasar-salade liefhebber. Deze moest ik dan ook hier uitproberen. En dat viel alles behalve tegen! De salade was erg groot (ik wist echt niet waar ik moest beginnen met eten) en alle ingrediënten smaakten prima. Huisgemaakte croutons en echte parmezaanse kaas: ik was om. Manlief had een kipburger met koolsla besteld. Ik mocht een hapje proeven, deze was ook zo lekker.

Je snapt het al: Alan & Pim’s heeft punten gescoord! Wij zijn om en gaan er heel snel weer naartoe…

Wil je meer weten? Bekijk hier de website van Alan & Pim’s.