De Nationale Voorleesdagen zijn van woensdag 23 januari tot en met zaterdag 2 februari weer een feit! En in samenwerking met Bibliotheek Rotterdam heeft Kleine Rotterdammer een hele toffe win-actie voor je.

Nationale Voorleesdagen 2019

Ben je al bekend met de Nationale Voorleesdagen? Deze dagen worden jaarlijks georganiseerd om het voorlezen te stimuleren. Mooi initiatief, toch? Ook Bibliotheek Rotterdam doet mee aan de voorleesdagen en organiseert op woensdag 30 januari de voorstelling ‘Verdwaald’, gebaseerd op ‘Een huis voor Harry’, het prentenboek van 2019. In de voorstelling gaat de dikke kater Harry met het kleine hartje gaat op zoek naar zijn eigen huis. Onderweg komt hij natuurlijk allerlei verrassende huizen tegen.

Een huis voor Harry

Maak kans op 4 vrijkaarten + het boek ‘Een huis voor Harry’

Wil jij kans maken op 4 vrijkaarten voor de voorstelling ‘Verdwaald’ (2+) op woensdag 30 januari om 15.00 uur in het Bibliotheektheater én het prentenboek ‘Een huis voor Harry’? Dat kan! Laat in een reactie onder dit bericht weten met wie je de voorstelling wilt bezoeken, that’s all. Meedoen kan tot en met zondag 27 januari aanstaande. De winnaar ontvangt op maandag 28 januari persoonlijk bericht.

Niet gewonnen?

Niet gewonnen, maar wil je toch naar de voorstelling ‘Verdwaald’? Er zijn nog wat kaarten verkrijgbaar via de website van de bibliotheek.

Laat jij een reactie achter onder dit bericht? Het kan even duren voordat deze zichtbaar is, dit is om spam te voorkomen. Dank voor je begrip!