Afgelopen vrijdag was het zover: de uitreiking van de Dutch Mom Blog Awards en Kleine Rotterdammer was genomineerd in de categorie ‘Talent’!

Museum Boijmans van Beuningen

De awards werden uitgereikt in het Museum Boijmans van Beuningen. Een logische locatie, want het museum staat de komende tijd geheel in het teken van de kinderexpositie Alles Kids. In mijn vorige baan als Adviseur Marketing Communicatie bij de Rabobank heb ik vaak events in het Boijmans georganiseerd. Dat ik er nu een keer op een feestje was dat ik niet zelf had georganiseerd, maakte het extra bijzonder.

dmba16-jeomi-shamilla-folkerts-2

De winnaars van de Dutch Mom Blog Awards

De Dutch Mom Blog Awards kent meerdere categorieën. Allereerst werden de winnaars van de categorie ‘Lifestyle’ bekend gemaakt. PRCHTG sleepte de vakprijs in de wacht en de publieksprijs was voor Babyccino. In de categorie ‘Fashion’ waren zowel de vakprijs als de publieksprijs voor Quarter Magazine. In de categorie ‘Parenting’ was er ook één blog die er met beide prijzen vandoor ging: alle eer voor De Huismuts. In de categorieën ‘Beste Instagrammer’ en ‘Talent Award’ was er alleen een vakprijs. De titel ‘Beste Instagrammer’ was voor frankeysueshop, een account dat ik zelf maar al te graag volg.

dmba16-jeomi-shamilla-folkerts-talent

En daar stond ik dan zelf…

… met mijn steeds dikker wordende buik in mijn zwarte jurkje op het podium. Naast de geweldige dames van de blogs Laura & James en Pussycat and Bird. Want wow, wat bewonder ik deze meiden en deze blogs! Ik vind Laura & James heel inspirerend en ik heb bewondering voor de mooie foto’s van Laura. Super knap hoe zij haar volgers aanspreekt. Pussycat and Bird is pas 4 weken online, maar heeft nu al zo’n mooie blog neergezet. Als je het mij vraagt, gaan we hier nog heel veel van horen. En toen was het moment daar om de gelukkige bekend te maken. Pussycat and Bird kwam als winnaar uit de bus en ik kan alleen maar blij zijn met deze uitslag. Voor mij was het al een hele eer om genomineerd te zijn en ik vond het super tof om op het podium tussen alle grote mommy-bloggers te mogen shinen.

Fotocredits: JEOMI, Shamilla Folkerts