Restaurant Bazar op de Witte de Withstraat is voor de meeste Rotterdammers wel een bekende. Maar wisten jullie ook dat deze hotspot heel kidsproof is?

Bij toeval kwamen wij op een zondagmiddag met vrienden én kinderwagens terecht bij Bazar. De gastheer zag ons buiten al aankomen en deed meteen de deur voor ons open. Punt gescoord! We kregen een tafel toegewezen op een iets hoger gelegen gedeelte en moesten een trapje op. Bedienend personeel stond al klaar om de kinderwagens naar boven te tillen, wat een service!

Bazar

De echte Kleine Rotterdammer (net 1 jaar) en zijn vriendje (7 weken) zijn nog iets te klein om wat van de kaart te bestellen, maar het viel mij wel op dat het restaurant goed gevuld was met ouders en kinderen. En natuurlijk ook terecht, want de gerechten zijn nou eenmaal erg lekker, toegankelijk en goed betaalbaar.

Bazar

En dan heb ik nog niets eens de sfeer genoemd! Want door alle gekleurde lampen, kaarsen en accessoires waan je je echt even in de Oosterse wereld. De echte Kleine Rotterdammer is twee uur zoet geweest met staren naar alles wat er te zien was. Fijn voor ons, want zo hadden wij tijd voor een heerlijke en gezellige lunch.

Restaurant Bazar, Witte de Withstraat 16, Rotterdam
Bekijk voor meer informatie en openingstijden de website van Bazar.