MIrabelle

Maak kans op een cadeaubon van Mirabelle Beauty Center ter waarde van €75,-!

Nou moms, deze is voor jullie! Want je maakt nu kans op een cadeaubon ter waarde van €75,- die je kunt besteden bij Mirabelle Beauty Center!

Alles kan bij Mirabelle

Wat gaat het worden: een gezichtsbehandeling, een massage of gebruik je de cadeaubon voor een wellness arrangement? Alles kan! En dat is meteen zo fijn bij Mirabelle. Ik kreeg er onlangs een anti-age behandeling en man, wat was het fijn. Niet alleen toen ik ontspannen in de stoel lag, maar ook toen ik een dag later complimenten kreeg over mijn huid. Mijn gezicht straalde van gezondheid en dat was weer even fijn na de zorgen om Boris.

Maak kans op een cadeaubon ter waarde van €75,-!

Wil jij Mirabelle op de Straatweg ook eens uitproberen? Grijp dan nu je kans! Laat in een reactie onder dit bericht weten waarom jij de gelukkige winnaar wilt zijn. Kans maken kan tot en met woensdag 27 december 2017. De gelukkige winnaar ontvangt uiterlijk vrijdag 29 december persoonlijk bericht.

Succes ladies!

Laat jij een reactie onder dit bericht achter? Het kan even duren voordat deze zichtbaar is. Dit is om spam te voorkomen, dankjewel voor je begrip!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Vorig bericht Volgend bericht

29 Reacties

 • Antwoord Bianca 22 december 2017 at 20:58

  Zo vaak langs gereden en gedacht…. ik wil/ ik moet/ zal ik /kan ik…. maar niet gedaan… waarom? Kids, werk, te laat aan gedacht of geen tijd…. tijd voor mezelf maar zo nodig… goed voornemen…ik hoop… ik win? Ik wens…

 • Antwoord Ramonda Bercovitz 22 december 2017 at 21:20

  Heel graag, omdat ik behoefte heb aan wat aandacht voor mij. Ben bijna altijd met mijn zoons van 3 en 2 jaar bezig. ?

 • Antwoord Maartje 22 december 2017 at 21:50

  Zouden ze mijn wallen weg kunnen krijgen, aaaahtoe!?!

 • Antwoord Ester 22 december 2017 at 22:36

  Oei, wat lijkt het mij na een hysterische eindejaarssprint heerlijk om pas op de plaats te maken, simpelweg te zijn ipv altijd in die do-modus te zitten, heerlijk verwend te worden en het nieuwe jaar stralend te beginnen…

 • Antwoord Katelijne 22 december 2017 at 23:06

  Het is altijd geen tijd, geen geld…..maar met zo’n fantastische prijs is er geen excuus om geen tijd vrij te maken! Als het toch eens zo zou mogen zijn!!

 • Antwoord Barbara Diepenbach 23 december 2017 at 09:40

  Zou zelf ook willen maar ik win liever voor mijn bestie Sophie. 2017 is een roerig jaar geweest voor haar. Zij verdient dit. Met een fijn huidje en een mooi snuitje 2018 in. Gewoon omdat het lekker is! Fingers crossed. Zou mooi zijn om haar te kunnen verrassen.

 • Antwoord Kim 23 december 2017 at 16:08

  Omdat ik 28 december jarig ben 🙂 , dit jaar uitga met een laatste restje energie, ik liever mijn laatste geld uitgeef aan mijn zoontje dan aan mijzelf. Hmmmm, omdat dit de eerste keer is dat ik getriggerd word om egocentrisch een win-bericht te plaatsen en omdat Mirabelle heel veel mooie, lekkere en ontspannende heeft! Fingers crossed and hope to win…

 • Antwoord Babette 23 december 2017 at 16:51

  Ik kan mij de tijd niet herinneren dat ik mijzelf heb getrakteerd op een ontspannende gezichtsbehandeling. Na een vreselijk jaar (burn-out, pesten op werk en uiteindelijk ontslag), zou ik dit hhheeelll goed kunnen gebruiken om in 2018 de zoektocht naar een nieuwe baan fris en fruitig tegemoet te zien.

 • Antwoord Gigi 23 december 2017 at 22:55

  Wat een leuke winactie weer! Ik zou hem graag willen winnen omdat ik tot op heden nooit een gezichtsbehandeling heb aangedurfd en nu met 2 kids ook daar niet de tijd voor maak. Het zou een mooi excuus zijn voor een eerste keer!

 • Antwoord Serena 24 december 2017 at 07:20

  Wat leuk! Van pampers naar even wat pampering ?

 • Antwoord Marjanne Kranendonk 24 december 2017 at 08:29

  Wat een leuke actie! En ja natuurlijk zou ik dat heel graag winnen en niet voor mij maar voor mijn beste vriendin sinds forever Ellen. Heftig jaar heeft ze achter de rug en het ziet er niet naar uit dat 2018 rustiger wordt. Dus ik gun haar een zen momentje ☺️

 • Antwoord Bianca 24 december 2017 at 10:52

  Oh ja!!!! Na een aantal heftige maanden zou ik graag willen winnen. Neem ik lekker mijn moedertje mee om even bij te komen.

 • Antwoord Ghazaleh Koobasi 24 december 2017 at 10:54

  Heb nog nooit een gezichtsbehandeling gehad, ben benieuwd of ze mijn huid kunnen veranderen in een babyhuid! X

 • Antwoord Kelly Steinhorst-Hermans 24 december 2017 at 11:36

  Ik zou graag dit winnen omdat 2017 een stressvol jaar is geweest voor mij..begin januari kreeg ik klachten en telkens een opgezet gezicht en nek als ik wakker werd..eerst naar de huisarts geweest, want ik was aan de lijn..ik had een vervangende ‘arts’ omdat mijn eigen huisarts met zwangerschapsverlof was en deze nam mij niet serieus, ga eerst maar eens lijnen kreeg ik te horen. Toen naar mijn Cardioloog, Thorax foto laten maken om te kijken of het bij mijn hart vandaan kwam..echo van Mn keel omdat ik opgezette aders had, maar ook daar kwam niets uit. Ik naar een diëtist..zij wist ook geen raad met mij, want ik at al netjes..toen gevraagd bij een Allergoloog, want ik wist gewoon er is IETS met mij aan de hand..ik werd er gek van. Klachten namen ook toe van alleen opgezetheid in de weekenden naar nu ook doordeweeks. Allemaal testen ondergaan bij de Allergoloog..toen weer verteld dat ik benauwd ben als ik buk en dat ik blauw aanloop, bloeduitstortingen op mijn borst laten zien. Zij heeft bij weer terug verwezen naar mijn Cardioloog want ze zei het kan zijn dat je het Vena Cava syndroom hebt. Vervolgens een vatenonderzoek gedaan ik het ziekenhuis. En ja eindelijk kwamen we erachter dat het dus het Vena Cava Syndroom is. Dat is mijn bovenste holle ader die sterk vernauwd is waardoor mijn lichaam het bloed niet meer terug gepompt kreeg richting mijn hart en mijn lichaam heeft zelf een alternatieve route gemaakt richting mijn rug naar boven door mijn hoofd heen door al mijn aders in mijn nek om zo toch het bloed richting mijn hart te kunnen krijgen..hier zijn we in augustus achter gekomen. Ik ben 6 december hier aan geopereerd en er is een stent geplaatst. Daarbij is mijn ICD vervangen en de 4 draden die in de Vena Cava zaten verwijderd en ook 2 nieuwe draden geplaatst (pacemakerdraad en ICD draad) deze operatie zou 3,5 uur duren met uitloop naar 5 uur..uiteindelijk zijn zij 8 uur met mij bezig geweest om alles voorzichtig te verwijderen. Nu gaat alles al een stuk beter met mij: ik ben niet meer opgezet, ik heb weer een kaaklijn, ik ben niet meer benauwd, ik loop niet meer blauw aan. Het enige waar ik nu nog ‘last’ van heb is dat ik snel moe ben, maar dat komt door de lange narcose en is dus logisch. En ik heb mezelf beloofd dat als ik alles achter de rug heb dat ik dan een gezichtsbehandeling ga nemen, omdat ik zo lang mezelf verafschuwd heb dit jaar, zo veel gehuild omdat die onzekerheid mij helemaal gek maakte! Ik heb zelfs iets alternatiefs geprobeerd: mijn haar opgestuurd naar iemand die een apparaat had om intoleranties uit te lezen, daar kwam een lijst uit dat was niet normaal. Dat heb ik als second opinieonderzoek laten testen bij de Allergoloog en daar kwam niets uit. Dus ik ben zelf zo sterk geweest, vind ik, om maar door te blijven gaan, want ik wist gewoon dat er ‘iets’ was met mij! Dus het zou leuk zijn en heel dankbaar als ik deze waardebon zou mogen winnen! Ik zeur niet en ik ben hartstikke sterk en sta positief in het leven!

 • Antwoord Liesbeth 24 december 2017 at 11:50

  De pubertijd breekt los bij ons thuis in 2018? Dus ik begin het jaar graag goed met het inbouwen van relaxmomenten?‍♀️

 • Antwoord Leila 24 december 2017 at 12:07

  Omdat je als single moeder nooit me time heb en ik daar heel erg veel behoefte aan heb

 • Antwoord Nicole 24 december 2017 at 12:21

  Ik zou graag voor mezelf en m’n vriendin willen winnen, girls-‘day’-out en dan eens relaxen ipv kletsen. Because we’re worth it, drukke werkende mama’s met slaap tekort zoeken een oppepper om het nieuwe jaar fris en fruitig te beginnen! Fingers crossed! 🙂

 • Antwoord Iris 24 december 2017 at 13:12

  Heerlijk om even in de watten gelegd te worden! Ik doe eigenlijk nooit gezichtsbehandelingen. Te weinig me time ?
  Liefs Iris

 • Antwoord Simone Luneburg 24 december 2017 at 14:32

  Jaaaa dit wil ik heel graag. Zou zo lekker zijn als ik mijn zwangerschapsverlof heerlijk verwend mag beginnen straks. En als echte Rotterdamse wil ik, ondanks mijn verhuizing voor de liefde van mijn leven, nog steeds graag de ondernemers in Rotterdam bezoeken. Dit zou zomaar eens één van mijn vaste adresjes kunnen worden. Ik plan voortaan kapper, schoonheidsspecialist en borrels in 1!! Verschijn ik altijd shining aan de bar…hoe top is dat?!

 • Antwoord Linda Marks 24 december 2017 at 16:15

  Oh, lijkt me heerlijk om m’n gezicht eens goed te laten behandelen na een reeks nachtdiensten! Na andere kersverse moeders geholpen te hebben, zelf even hoed ontspannen!

 • Antwoord Sophie 24 december 2017 at 16:46

  Lijkt me heerlijk. Ze zitten bij ons om de hoek en ik ben er gewoon nog nooit geweest!

  Inmiddels ben ik…

  33 jaar
  een man
  2 (geweldige) kinderen
  de eerste grijze haren
  beginnende rimpels
  en sinds kort ook nog een aantal pigementvlekjes

  …rijker. Dit vul ik graag aan met een bezoekje aan Mirabelle!

 • Antwoord Helma Keijzer 24 december 2017 at 17:19

  Dreaming of….. totale ontspanning…een lekkere masssge en lekker frunniken aan mijn gezicht. Ik doe graag mee…. want al 7 jaar moeder dat is wel een een ontspannings moment waard. Dag 2017 met een lach en een traan. Hallo 2018 …

 • Antwoord Heidi Leeuwangh 24 december 2017 at 17:36

  Wat een heerlijke actie! Waarom ik wil winnen? Het lijkt me zo fijn helemaal relaxed terug te kunnen denken aan alle mooie momenten van 2017 en alles wat nog komen gaat in 2018. Stralend het nieuwe jaar in. 🙂

 • Antwoord Marianne 24 december 2017 at 19:19

  Misschien omdat ik mezelf nog nooit een sxhoonheidsbehandeling heb gegund, dolgraag mooie wenkbrauwen wil en hoop zo gelijk een vast adres te hebben dat er geen drempel meer is om vaker te gaan.

 • Antwoord Jantien Halawane 24 december 2017 at 22:18

  Zou heerlijk zijn om eens lekker me-time te besteden bij Mirabelle! Ik ga in 2018 de grote 4 aantikken dus een fijne anti-age behandeling zou ik ook graag ondergaan. Tijdens al het harde werken en gezeligheid van m’n 2 lieve kids is een beetje me-time nooit verkeerd en met zo’n mooi bedrag als prijs zal het helemaal genieten worden!

 • Antwoord Nina 25 december 2017 at 06:59

  Ja leuk! Zwanger van de derde jongen dus kan wel wat meisjestijd gebruiken 🙂

 • Antwoord Mirjam 25 december 2017 at 11:40

  Wat een heerlijke prijs! Omdat ik zelf niet zo goed weet wat mijn huid nodig heeft, zou ik voor een kennismakingsbehandeling gaan zodat het personeel van Mirabelle hierna kan aangeven wat het beste (vervolg) voor mijn huid is. Dan kan ik er meer dan 1x van genieten en heb ik gelijk een goede aanpak voor mijn huid om stralend te worden en blijven in 2018. Als dat geen goed voornemen is …..

 • Antwoord Effrosyni 25 december 2017 at 16:55

  Heel leuk! Zwanger van een meisje en met mijn lieve 2.5 jarige Boris al thuis, heb ik zeker wat me-time nodig!

 • Antwoord Maartje 26 december 2017 at 08:04

  Ik wilde reageren met: ik ik ik wil heeeel graag een beetje budget voor wat me-time. Tot ik de reacties ging lezen en dacht, ja…wij moeders offeren onszelf soms echt teveel op. Naar wie de prijs ook gaat, ik hoop dat deze vrouw ENORM gaat genieten en dat het een start mag zijn voor meer momenten voor zichzelf!

 • Laat een reactie achter