Nou moms, deze is voor jullie! Want je maakt nu kans op een cadeaubon ter waarde van €75,- die je kunt besteden bij Mirabelle Beauty Center!

Alles kan bij Mirabelle

Wat gaat het worden: een gezichtsbehandeling, een massage of gebruik je de cadeaubon voor een wellness arrangement? Alles kan! En dat is meteen zo fijn bij Mirabelle. Ik kreeg er onlangs een anti-age behandeling en man, wat was het fijn. Niet alleen toen ik ontspannen in de stoel lag, maar ook toen ik een dag later complimenten kreeg over mijn huid. Mijn gezicht straalde van gezondheid en dat was weer even fijn na de zorgen om Boris.

Maak kans op een cadeaubon ter waarde van €75,-!

Wil jij Mirabelle op de Straatweg ook eens uitproberen? Grijp dan nu je kans! Laat in een reactie onder dit bericht weten waarom jij de gelukkige winnaar wilt zijn. Kans maken kan tot en met woensdag 27 december 2017. De gelukkige winnaar ontvangt uiterlijk vrijdag 29 december persoonlijk bericht.

Succes ladies!

Laat jij een reactie onder dit bericht achter? Het kan even duren voordat deze zichtbaar is. Dit is om spam te voorkomen, dankjewel voor je begrip!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Oprichtster van Kleine Rotterdammer, Rotterdamse mom van Ruben (’14) en Boris (’17) en freelance Communicatie Adviseur. Vragen of opmerkingen? Stuur gerust een e-mail naar lisette@kleinerotterdammer.nl!