Vicini
Eet & drink, Hotspots

Vicini

Wat is er fijner dan in het weekend lekker neer te ploffen bij een kidsproof hotspot en quality time te hebben met elkaar? Juist! En bij Vicini in Kralingen is dit heel goed mogelijk.

Vicini is een begrip in Kralingen en ver daarbuiten. Niet zo gek, want deze hotspot is leuk voor jong én oud! De inrichting is modern en gezellig en door de grote ramen valt er flink wat licht naar binnen. En is het lekker weer? Dan neem je gewoon plaats op het terras, easy peasy.

Vicini

Vicini = Italië!

De menukaart van Vicini is Italiaans. En laten wij daar nou net echt heel gek op zijn! Gelukkig valt Italiaans eten bij veel kids ook altijd goed in de smaak. Voor hen staan er dan ook heerlijke pizza’s en pasta’s op het menu.

Vicini

Vroege vogels

De echte vroege vogels zitten hier ook goed. Wat dacht je namelijk van heerlijk ontbijt? Kun je daarna lekker wandelen in het Kralingse Bos. En je bent dan zeker niet de enige in de het restaurant: veel gezinnen hebben hetzelfde idee waardoor het er ook gewoon in de ochtend heel gezellig is.

Feest bij Vicini!

En nog meer goed nieuws: in het weekend van 28 tot en met 30 oktober 2016 bestaat Vicini alweer 5 jaar! Genoeg redenen voor een feestje. Wil je er graag bij zijn? Bekijk dan hier het programma voor dit weekend. Enjoy!

Vicini, Kortekade 63-69, Rotterdam. Bekijk hier de website. 

Vorig bericht Volgend bericht

Dit vind je misschien ook leuk