pannenkoeken
Eet & drink, Hotspots

De lekkerste pannenkoeken van Rotterdam eet je hier!

Kids en pannenkoeken zijn altijd een goede combinatie! Maar waar in het Rotterdamse kun je terecht voor de lekkerste pannenkoeken? Kleine Rotterdammer heeft de pannenkoeken-hotspots voor je op een rijtje gezet. 

Pannenkoeken eten in Rotterdam: dat doe je hier!

En nee, geen standaard pannenkoekenhuizen, maar plekken waar je als ouder ook lekker kunt zitten en eten.

Lilith

Eén van mijn favorieten wat pannenkoeken betreft is toch wel Lilith in het centrum van de stad. Buiten het feit dat de koffie er erg lekker is, zijn de pannenkoeken helemaal een feestje. Bestel ze met zwarte bessen of Nutella en je dag kan niet meer stuk!
Lilith, Mauritsstraat 217, Rotterdam

Brasserie Waalhaven

Aan de start-en landingsbaan van Rotterdam-The Hague Airport vind je Brasserie Waalhaven. Vooral in de zomer is het hier voor kids een feestje: spelen in de speeltuin, buiten vliegtuigen spotten en natuurlijk pannenkoeken eten. Voor ouders is dit een relaxte plek met goed eten en een heel fijn terras.
Brasserie Waalhaven, Malpensabaan 3, Rotterdam

Brasserie [H]eerlijk

Een tijdje geleden mochten wij nog proeven bij Brasserie [H]eerlijk in het Kleiwegkwartier en toen stonden ook de duizengatenpannenkoekjes met blauwe bessen en een saus van honing, oranjebloesem en boter op het menu. Ik kan je maar één ding zeggen: go try it yourself!
Brasserie [H]eerlijk, Bergpolderplein 6A, Rotterdam 

Dudok

Als we in de stad zijn en in de buurt van Meent, dan is Dudok een vast adres wat pannenkoeken betreft. Ruben noemt deze hotspot al de ‘pannenkoekenwinkel’, dus we weten precies hoe laat het is als hij het hierover heeft. En zelf bestellen we dan gewoon een lekkere salade of brood met kroketjes. Kunnen we daarna weer verder shoppen.
Dudok, Meent 88, Rotterdam

Sajoer

Bij Sajoer staat de pannenkoek niet vast op het menu, maar één keer in de zoveel tijd kun je er op zondag wel terecht voor een pannenkoekenfestijn. Pannenkoeken met maanzaad, kokos en granaatappel? Count me in.
Sajoer, Botersloot 46A, Rotterdam

Vroesenpaviljoen

In het Vroesenpaviljoen is het altijd fijn toeven, zeker met lekker weer! Er staat genoeg lekkers op de kaart en jawel, zo ook de blueberry pancakes met golden syrup, mascarpone en pistache.
Vroesenpaviljoen, Vroesenlaan 60, Rotterdam

Bertmans

Bertmans is dé hotspot van Rotterdam als het om vegan eten gaat. En wist je dat de pannenkoek hier heel goed bij past? Bertmans serveert je met veel liefde de pannenkoekjes van boekweit en amandelmelk met banaan, blauwe bessen, munt, maple en cachew whipped cream. Need I say more?
Bertmans, Zaagmolenkade 15, Rotterdam

Wat is jouw favoriete place-to-be in Rotterdam als het om pannenkoeken eten gaat?
Algemeen 728x90

Vorig bericht Volgend bericht

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter